RED ROCK FEST Vol.8 Eightball Θεσσαλονίκη 23/5/2015



ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ!!!

RED REDROCK FEST vol.8

ΜΟΥΣΙΚΗ:
ROCK-STONE ROCK-HARD ROCK N HEAVY-PROGRESSIVE METAL
Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι παραπάνω για ένα Σάββατο βράδυ!!!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Συγκροτήματα που συμμετέχουν:
CONSTRAINT
LEFT OVER BULLETS
SMOKED ALMONTS
DULL GAS

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00'

CONSTRAINT
Οι CONSTRAINT είναι ενα νεοσύστατο Progressive Metal σχήμα από την Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2013 απο τους Αργύρη Νάνο (Τύμπανα), Λάζαρο Μιτσκόπουλο (Φωνή) και Γιώργο Κύρου (Κιθάρα). Στην συνέχεια προστέθηκε στο ενεργητικό του συγκροτήματος ο Στράτος Ρακιτζής (Πλήκτρα), ενώ τέλος το σχήμα ολοκληρώνεται με την προσθήκη του Δημήτρη Χρυσοχόου στο
μπάσο. Έχουν πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής αρκετές εμφανίσεις με διάφορα σχήματα της Θεσσαλονίκης. Στις 13 Μαρτίου του 2014 πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση σαν "Headliners" στο Eightball club. Περίπου ένα μηνα αργότερα το συγκρότημα, παρουσιάζει το πρώτο του Demo κομμάτι, "Organized Chaos" σε σύνθεση του Νάνου Αργύρη και στίχους του Λάζαρου Μιτσκόπουλου. Τον Οκτώμβριο του 2014 στο συγκρότημα εντάσσεται η Αγαθή Άτση στα Lead Vocals, έπειτα από αποχώρηση του Λάζαρου Μιτσκόπουλου για σπουδές στο εξωτερικό.
Οι βασικές εππιροές του σχήματος μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν συγκροτήματα όπως Symphony X, Dream Theater, Pain of Salvation, Evegrey, Queensryche, Nightwish και Myrath.

LEFTOVER BULLETS

Είμαστε οι LEFTOVER BULLETS από τη Θεσσαλονίκη και παίζουμε Hard Rock. Θα μπορούσαμε να σας γράψουμε ένα σωρό λέξεις για να εξηγήσουμε γιατί δημιουργηθήκαμε, γιατί διαλέξαμε αυτό το όνομα και τι θέλουμε να πούμε, αλλά προτιμάμε να προσπαθήσουμε να πάρετε όλες τις απαντήσεις μέσα από τους στίχους και τη μουσική μας. Έχουμε λίγους μόλις μήνες ύπαρξης σαν συγκρότημα, 4 εμφανίσεις στο ενεργητικό μας, 3 δικά μας τραγούδια μέχρι τώρα, και αρκετές διασκευές με έμμεσο στόχο να αντιστρέψουμε αυτό τον αριθμό.
Τύμπανα: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

Μπάσο: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΟΥΛΕΑΣ
Ρυθμικές κιθάρες: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΕΝΤΣΟΣ
Κιθάρες: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ
Φωνητικά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

SMOKED ALMONDS
Οι Smoked Almonds είναι ένα μια παρέα τεσσάρων μουσικών απο τη Θεσσαλονίκη. Παίζουν κυρίως Rock, με χρώματα από Funk, Blues και Stoner. Ξεκίνησαν το 2011 ως διμελές group (Θανάσης Βαμβακούδης και Μιχάλης Τζιώλας κιθάρες και φωνές) και αργότερα η σύνθεση του group ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Θανάση Γαρουφαλίδη στο μπάσσο και του Τριαντάφυλλου Ηλιάδη στα τύμπανα. Γράφουν κυρίως δικά τους κομμάτια αλλά στο ρεπερτόριό τους θα βρείτε και κλασσικά Rock κομμάτια (και όχι μόνο) που διασκευάζουν. Ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν τον πρώτο τους δίσκο μετά το καλοκαίρι, ο οποίος θα περιέχει το υλικό που έχουν δουλέψει από την αρχή.

DULL GAS
Η ύπαρξη των Dull Gas (ή Νταλγκάς για τους προτιμούντες την Ελληνική), είναι πολύ μικρή για τα μουσικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, παρόλο που οι ηλικίες και οι εμπειρίες των μελών δεν το μαρτυρούν!
Οι πρώτες κινήσεις για την σύσταση ενός γκρουπ που θα παίζει τραγούδια της ελληνικής ροκ σκηνής με σκοπό να διασκεδάζει πρωτίστως το κοινό τους κατά τις ζωντανές εμφανίσεις, ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2014 από το Νίκο Κασαπίδη (κιθάρα) και Μάκη Σαλμανίδη (κιθάρα). Στη συνέχεια ενσωματώθηκαν ο Νίκος Ιατρού (τύμπανα) και o Σταύρος Παπαδόπουλος (μπάσο) και με την έλευση του Γιάννη Κωνσταντινίδη (φωνητικά), οι Dull Gas μπορούσαν πλέον να δημιουργήσουν αυτό που σκόπευαν.
Παρόλα αυτά, κάτι φάνηκε να λείπει από τη μπάντα! Έτσι, με τη φωνή της Στεφανίας, σαν τελευταία προσθήκη, οι Dull Gas έχουν την ευχέρεια να κινηθούν και στα μονοπάτια της ξένης ροκ, προσφέροντας στο κοινό ένα ολοκληρωμένο μουσικό ταξίδι πολλών δεκαετιών.
Ήδη, σε αυτό το σύντομο διάστημα, μετρούν εμφανίσεις σε γνωστές σκηνές της Θεσσαλονίκης, όπως το Eightball club και το Malt ‘n’ Jazz.
Και το ταξίδι μέσα σε Θολά Αέρια, έχει ξεκινήσει…


Δελτίο Τύπου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πρόχωμα - Ι.Ν. Αγίου Πνεύματος Σάντας

Πεντάπολη Σερρών

Γαράζο – «Κίτρων Γεύσεις»